Välj en sida

850 kr / timme

Det var ju enkelt, men hur många timmar behövs då för olika projekt?
Jag ska ge två exempel.

Logotyper

Jag kan på en timme ge dig en enkel men snygg och modern logga som passar din bransch. Då finns inget utrymme att testa olika idéer. Du får ge dina önskemål och mer eller mindre bara lita på att jag kommer ge dig något bra.

Jag kan också lägga 15-20 timmar på en logga. Då kommer jag sätta mig ner, tänka igenom allt och ge dig ett genomarbetat förslag. Det finns utrymme att bolla och testa olika idéer och komma fram till ett resultat som är mitt i prick helt enkelt. 

Så vad det kommer kosta beror lite på vilken ambitionsnivå du har med loggan.

Hemsidor

Jag kan på 3-4 timmar ge dig en en enkel men trevlig och modern hemsida. Du får komma med önskemål innan arbetet drar igång men sen får du helt enkelt lita på att jag vet vad jag gör och att det blir bra.

Vill du ha en sida som är riktigt, riktigt bra. Där allt är genomarbetat och genomtänkt på detaljnivå. Där du får vara med och tycka, tänka och bolla idéer under processens gång. Ja, då kommer det att krävas fler timmar. 

Ofta gör jag hemsidor som är någonstans mittemellan de två alternativen och snittar ofta på ca 15 timmar.

Kontakta mig för prisförslag

Bättre pris för samarbeten

Har du en reklambyrå, jobbar på bokförlag, är projektledare eller något annat som återkommande gör att du vill ha mina tjänster?

Isåfall vill jag gärna jobba tillsammans med dig. Min ambition är att vara den bästa samarbetspartnern du haft att göra med. För återkommande uppdrag kan jag ge bättre timpeng eller lägre fasta priser på t ex bokomslag eller hemsidor. Hör av dig!